Hoe configureer ik mijn mails op Windows?

Eerst en vooral; bedankt voor het vertrouwen in Optimize Mail.

Volg onderstaande stappen om je mails te configureren op je Windows computer.

1. Open je Mail-app.
2. Klik linksonder op "Accounts"

3. Klik op "Account toevoegen" in de balk die verschijnt.

4. Klik op "Geavanceerde configuratie" onderaan de lijst.

5. Klik op "Internet e-mail".

6. Vul de vijf eerste velden in met de basisinformatie van je e-mailaccount.
     Je gebruikersnaam is dezelfde als je e-mailadres.
     Stel je accountnaam en berichten verzenden met deze naam allebei in op [NAAM] @ [BEDRIJF]
     Bijvoorbeeld: Louis @ Optimize, Info @ Optimize, Helpdesk @ Google, ...

6. Vul de laatste 3 velden als volgt in:
    Server voor inkomende e-mail: mail.mylleinformatics.be
    Accounttype: IMAP3
    Server voor uitgaande e-mail: mail.mylleinformatics.be

7. Klik op "aanmelden".

Je mails zijn succesvol geïnstalleerd!

Hulp nodig? We helpen je graag verder. Contacteer ons op help@optimize-it.be of +32 460 20 59 55