Starten met Optimize Mail

Bedankt voor het kiezen van Optimize Mail.

We zijn verheugd om u te verwelkomen als onze nieuwe klant en we zijn ervan overtuigd dat u volop zult genieten van de verschillende functies die Optimize Mail te bieden heeft.

Wil je je e-mails online bekijken? Ga naar https://mail.mylleinformatics.be/SOGo/ en meld je aan.

Wil je je instellingen personaliseren? Ga naar https://mail.mylleinformatics.be/ en log in om je instellingen naar wens aan te passen.

Om u te helpen bij de configuratie van uw mails op uw Apple iPhone/iPad, hebben we een eenvoudige handleiding voor u voorbereid. U hoeft zich geen zorgen te maken, want het proces is uiterst gebruiksvriendelijk. Volg gewoon de instructies via deze link: https://help.optimize-it.be/help/nl-nl/4-configuratiehandleidingen/1-hoe-configureer-ik-mijn-mails-op-mijn-iphone-ipad

Als u uw mails wilt configureren op andere apparaten, vindt u alle benodigde technische gegevens via deze link: https://help.optimize-it.be/help/nl-nl/5-algemene-informatie/6-wat-zijn-de-technische-gegevens-imap-smtp

Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen. Als u vragen of problemen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op help@optimize-it.be of bel ons op +32 460 20 59 55.

We waarderen uw vertrouwen in Optimize Mail en kijken ernaar uit u een geweldige ervaring te bieden. Wij wensen u een fantastische dag toe!